10 Kas 2007

İlişkiler ve Ayakkabılar..

Çok zor doğru düzgün, evliliğe doğru felan bir ilişki bu günlerde. En popüleri arabesk iken ki ilişkiler ki bundan sonra makbulü de belki bu. İlişkiler ayakkabılara benzer aslında küçük alırsın sıkar büyük alırsın olmıcak zamanda ve mekanda ayağından çıkar.

Eskiden biraz büyük olsun modası wardı ayakkabıda hatırlarım seneye de giyerim mantığı işte ancak bir sene uyuz eder o ayakkabı seni terletir vıcık vıcık olur içi ve ayağın içinde sky yapmaya başlar, bir sene sonra ayakkabı o kadar yıpranır ki yeni sini almak zorunda kalırsın.

bide sevdiğin ayağından çıkmayacağına emin olduğun sıkı ayakkabılar wardır ne hikmetse heralde ince bir çorap giyer iken alınmış olucak daha sonradan vurmaya başlarlar alışır dersin yürürsün daha bi fecii vurmaya devam eder ve sonuç itibari ile yürümezken de hatta onları giymez iken de canını acıtacak garip yaralar açarlar.

Kız veya erkek genellikle aklı selim olanlar kendilerine uygun kişilerle ilişki peşindedir. genellikle biraz large bir yaradılışa sahip olanlar veya large karakter sevenler, Daha havalı veya kendini baya bi beğenen kişilere yönelirler. Bunlar sexy veya alımlı olabilir ve gözleri kendilerine çevirmeyi ii bilirler. Ancak bu karaktere , yaradılışa sahip olanların bağlanma problemleri wardır ve asla aşık iştemezler, Bunlar hayran ları fun club ları olsun ister bunlarla baş edebilicek tek yaradılış tarzı yine kendileri gibi olanlardır ve bir kasıntı halidir ilişki. Hangi taraf daha kendini beğenmiş se diğer taraf ona hayran olur:=) işte eğer siz hayran olucaksanız bilin ki ayağınıza bol bir ayakkabı giymişsinizdir. ne kadar dikkıatli adım atsanızda, o. istediğinde ayağınızdan çıkıcaktır. Ben bunlara tavuskuşları gibi görüyorum. Ancak bu ilşkiler daha uygun olabilir çünkü yaradılış bakımından bu insanlar bir kümede aynı guruptadır. Benzer şeylerden zevk alıp birlikte çok güzel vakit geçirebilirler. Fikir yapılarıda birbirlerine uyduğu için ayrılıkta fazla acı vermez.

Birbirlerinin karakter olarak zıttı yaradılışta olanların ilişkileri kötüdür. Bunlar artı eksi gibidir ve daima bir ezen-ezilen durumu olasıdır. Nadiren ortak zevkleri ve fikirleri wardır. Bu ilişkiler bir mücadele bir deneme yanılma durumu mevcuttur. Bu durum nedeni ile ilşki biraz heyecanlı ancak başarısız bir halde sürüp gider. işte bunlar küçük ayakkabı gibidir. sıkma durumu değişicekmi die ayağınızı şekilden şekile sokarsınız durup durup yürürsünüz arada ayağınızı çıkarır hava aldırırsınız vurduğunu vurdum duymazlığa verirsiniz ancak mutlaka ayağınızda bir sızı veya yara açıcaklardır. Bu ayakkabıyı aldığınız günede giydiğiniz süreye de lanet edersiniz ancak yaranın geçmesi zaman ister.

Şimdi köylü kurnazı sorar" Pekiii tam ayağına uygun olanı yokmu bu ayakkabıların??" die war kardeşim az büyük az küçük olanlarıda war ancak birşeyden emin olun ki ayakkabınız dursada ayağınız büyüyebilir veya ayakkabınız yıpranabilir. Eğer baştan severek ve düşünerek almadıysanız o ayakkabının sorunları ileride mutlaka gözünüze batıcaktır.

İşin özü ilk olarak kendinizi tanımalı ve size en uygun olanla bir birliktelik aramalısınız. Eğer bu kişii bulduğunuza inanıyorsanız ileride çıkıcak küçük sorunlarıda baştan göze almalısınız..

Peki bu Doğru düzğün ilişki nasıl olucak?? Sizin sevdiğinizi ve sizi sevdiğini bildiğiniz kişilerle birlikte olun ve ilişki ilerledikçe birbirinize alışsanız dahi çıkabilicek küçük sorunları görmezden gelmeyi baştan göze alın.

Sürekli yeni ayakkabılar deneiip,

Hem ayağınız,

Hem ayakkabıları Boşu Boşuna yıpratmayın.....

26.07.2006 da GunOsys’te yayınlandı…


Hiç yorum yok: