10 Kas 2007

Aldanma Aldatma

Aldatmak kelimesinden oldum olası nefret ederim. O yüzden fazla bişi yazmıcam bu konuda.

Ben 1-2 kez aldatılmışımdır heralde. Bende bir 2 kez aldatmışımdır kız arkadaşlarımın arzusu ile ki bu da aldatma sayılmaz zaten ama o bile hoşuma gitmemişti.

Aldatan kişi aynı zaman da aldanan kişidir. Havva nın yasak meyvadan datması gibi bir şeydir bu ve tadı size zevk versede sonuçları korkunç ağır olur. Dünya da 2 insan arasın da ki en büyük kayıp güvenin yitirilmesidir. Eğer aldattığınız ortaya çıkarsa sonucu da bu olur. Bir gün ortaya çıkar merak etmeyin çünkü göz görür gönül anlar.

Aldatmanın bir boyutuda nedenidir. Aldatanların herzaman haklı bir sebebi wardır çünkü bu iğrençliğin kendileride farkındadır ve ilk olarak kendilerini kandırırlar. Aldatanlar bir soydur aslında yaradılışların da aldatma wardır. Bunun dışında nadiren cehaletten meraktan kinden aldatanlar wardır ki bunlar zaten aldatıyor da diemem. Bunlar ya aldanıyor veya kusuyor.

Bunun için ne yazıyım.. nasıl ki bir insanı öldüren bütün insanlığı öldürmüş gibi olur aldatan da insanlığını aldatmış olur. Ow lord would u gave me a kızılcık sopası???.

Tabi bunları hala insan olanlara söylüyorum. Hayvanlar gibi sadece dürtüleri ile yaşayanlara değil...

Zaten Fenerbahçemiz , M Donetz karşısın da umduğumuz mücadeleyi gösterememiş daha fazla yormayın beni:=) Hadi kuzu kuzu sevin sevilin aldatmayın aldanmayın..

16.07.2006 da GunOsys’te yayınlandı..

Hiç yorum yok: