10 Kas 2007

Cin Sel Lik

Konumuz: Cin Sel Lik....

Eh geldik zurnanın son deliğine bu konuya bu kadar erken girmek nietin de değildim ama gel gör ki akışa mani olmamak gerek. Bu konu biraz çatrafilli alengirli(seviyorum bu kelimeleri) o yüzden biraz terbiye sınırlarımızın dışına çıkmamız gerekicek.

Genellikle kadınlar ten teması. erkeklerse masturbasyon bağımlısı oldukları için bir kadın ile erkeğin sevişmesi ten teması ile mastürbasyonun sentezidir. Ancak Tao amblemi olarak ta bildiğimiz Tao cu kaos sembolü gibi erkekve kadın birbirlerinin zevklerine tamamen yabancı değildir. Fakat her zevk gibi sevişmenin hazzı da kısa sürer(biri boşalınca biter diğeride erkek terleyince:=))

Sevişmenin tanımını çok iğrenç verdiğimi biliyorum(Guno nun iğrenç tanımlarına eklensin) ancak aslı budur.

Cinsellik insan oğlunun en önemli temel dürtüsüdür çünkü yeme içme uyuma yaşama gibi temel dürtüler tek başına aktiveteler iken cinsellik mutlaka bir partner gerektirir ki sosyalleşmenin kilit noktası cinsellik oluverir. Bütün hayvanlarda da bu böyledir. İnsanın farkı dürtülerine üstün gelebilmesidir ki bunu da aldatmada işleyeceğiz önümüzde ki sömestir kısmetse.

Cinselliğin yozlaştığı bir çağda yaşıyoruz ve aslında sosyal insanı da yanlızlığa iten en önemli sorunlardan biridir bu. Bir zamanlar "cinsellik peynir ekmek yemek gibi bir şey" denmişti ki onu dieni hala arıyorum bulsam cinselleşecem onla.

Karşılıklı empati(sevgi saygı derdi dedem) olmadan yapılan her cinsellik deneyimi aslında bir çeşit masturbasyondan ibarettir ki bu konuyu açmamızın asıl nedeni de budur. Yedik içtik eğlendik hadi birini bulup sevişelim mantığı karşı tarafa olduğu kadar size de zarar verir.
Cilveleşme, dozaşında naz,ilgi gibi yaklaşımlar cinsellikten alınan zevki daha uzun süreli tutmak için bire birdir. Özellikle fikren uyuşan veya birbirini ii tanıyan çiftlerin cinsellik anın da ve sonrasın da çok daha fazla olumlu sonuçlar almaları garantidir.

Açıkçası ii tanışmadan uyuşmadan sevişenler adrenalin bağımlılarının bir süre sonra biraz adrenalin için daha fazla riskler almaları gibi sürekli yeni arayışlarda olup en sonunda da bu çok önemli dürtüden hiçbir fayda-zevk alamamalarına zemin hazırlamış olurlar. Ayının bir parça bal için ölümü göze alması gibi, uyuşturucu bağımlısının bir doz uyuşturucu için Çeçen liderini (en yakın adamı iken) satması gibi bişey olursunuz demek istiyorum kızdırmayın beni:)

Sevin, sevişin ama herzaman aklınızı kullanın. Her an geleceğe yatırım yapın. 3 günlük Dünya demeyin yetmiş yaşına kadar yaşatıyorlar insanı.

Akıllı olun.... :=)


15.07.2006 da GunOsys’te Yayınlandı.

Hiç yorum yok: