6 Kas 2007

Erkek Olmak

Erkek olmayı seviyorum. Bi erkek olduğum için değil, erkekliği hissetiğim için. Bence kadınlarda bunu seviyor, en azından erkekleri sevebilen kadınlar, erkekler de bunu seviyor. Hisseden ve hissettiren erkekleri seviyorlar... Aslında bu konuda kadınlardan yorum alınmalı ancak cok az kadın bu konuda net bir yorum yapabilir çünkü bir kadın erkek değildir die bi saçmalıkla geçiştirmek istemiorum:=) çünkü bir kadın bu bahsettiğimiz şeyin aurasında yaşayabilir ancak çoğu kadın, bir sera çiçeği kadar, bulunduğu ortamdan haberdardır.

Bir erkek duygularında nettir çünkü erkeklik dürüstlüğü yüceltir "en başta kendi benliğine dürüst olunmalı ve daha sonra duygu karmaşasından mantığı dışlamalı = saf duyguya en yakın hissiyat." Bir kadın mantığını dışlama-yok sayma yetisine sahip değildir. Bu nedenle kadınlar duygusal karmaşadan kurtulamazlar, net olamazlar. İşte bu noktada erkekler, kadınların imdadına yetişir. Bu kötü bişi değil işte bu ve bunun gibi bir kaç nedenden dolayı 2 cins birbirine her zaman muhtaçtır. Aşk bu muhtaçlıkların satır araların da gizlidir. Erkekler magrur, kadınlar mağdur olmasın boş yere çünkü bazı kadın yetilerine de, erkekler sahip değildir, Bu nedenle de çoğu erkek annesine hayran hatta bazısı da oedipus tur.

Bir diğer hoşuma giden özellikte erkeklerin, kadınlara oranla daha fazla merhametli olmasıdır. Çünkü merhamettin büyüklüğü, merhamet edenin kudreti ile doğru orantılıdır bu nedenledir ki islam da Rab (Tanrı) en büyük merhamet sahibidir. Burada kasgücünden bahsetmediğimizi de açıklama gereği duydum bir an:=) Burada bahsedilen özün kudreti.

Veee kadınların çok çoğunun beğendiği erkeksi şey :=) C.Ü.R.E.T. cüret=cesaret. Cesaret çoğunlukla risk almaktır ve genellikle risk, mantığın hakkında ileri geri konuştuğu düşmanı gibidir. Kadınlar mantıksız yaşayamaz. Bir kadının mantıksız davranmasının herzaman mantıklı bir nedeni wardır.

Diğer bir neden erkeklerin asla içinde ki çocuğu öldürmemesi. Kadınların "çok tatlı amaaaa..." dediği salakça hareketlerin izahıdır cocuksuluk. Çocuk simgesel olarak saflığında sembolüdür buradan hareketle erkeklerin saflığını koruduğu mantığını kurmama bir itiraz olmaz umarım:=)

Neyse yoruldum artık zaten TV de * Bir erkek, on günde nasıl kaybedilir??* isimli film de sona erdi daha ne yaziim alın film i izleyin..

Ah BJK kurtuldun Mabetten, bu seferlik...

19/11/2006 da GunOsys'te yayınlandı

Hiç yorum yok: