3 Ara 2007

Soğuk

Yalnızlık sadece yalnız olma durumu değildir.. Bi başına bi ekran karşısında amaçsız zaman öldürmenin verdiği boşluk hissiden kaynaklanan bir farkındalık değildir... Yalnızlık, söylenmesi üzücü bir söz değildir... Bi isyan, haykırış değildir..

Yalnızlık; tek bir düşüncedir. Sadece düşünce..

Şimdi ben düşünüyorum... Ya ben, Yalnız kalmaya mahkum isem...???

Ne kadar soğuk bir düşünce bu..

Neyse..

7 yorum:

Serra dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Serra dedi ki...

yaLniz kaLmaya mahkum fLn diiLsin sen.. boLe nie du$unuosun bakiim? cix cix. ya$ gecio tirSar mi oLdun nedir. :P

~Serra

Arolium dedi ki...

eğer öyleysen ve bunun farkında isen tadını çıkar derim ama yalnız kalamayız biz.
yalnızlık dediğim şey susmuş ve bi' köşeye sinmiş beynimde gişe rekorları kırmış bi' film.
düşün ne denli yalnızım..

Okana dedi ki...

İnsanın seçimleri doğrultusunda olan bi yanlızlık vardır die düşündüm bi an okadar insanla tanışıyorum her gün daha 2 dk öncesinde bana aşık olan birinin haberini aldım yani hayatım trafikli ama gel gör ki aderfe bende kendimi yanlız hissediyorum belki beğnimde kurduğum bi kurgudan oluşan bi yanlızlık bu hiçte yanlız değilim aslında ama kendimi kimsesiz gibi hissediyorum kimi zaman nasıl çıkıcaz bu işin içinden hiç bilmiyorum okadar insanın içinden yanlızlığımı paylaşacak bi kişiyi seçemedim hiç çevrenin olmaması ayrı bi yanlızlık çok cevrenin olması ayrı bi yanlızlık galiba ikisinin ortasını bulmak gerekir neyse sen dert etme herşey yoluna girer önemli olan pozitif düşünmek neyse yanlızım bende ama yanlızlığa mahkum değilim kimsede istemediği sürece yanlızlığa mahkum olamaz ;))) ben blogu kapattım ama yorum yazmak güzel oluyomuş :))))

---OPTiO--- dedi ki...

sarki cok yakismiss...
yalnizlik güzeldir bence...
gercekten ..buna mahkum olmayi isterdim..;)
ama sen yalniz olma olar mi gunocan :)

mevudugaga dedi ki...

yalnız kaldıysan , kalkıp pencerenden bir bak
günes açmiş mi, yagmur düsmüş mü
dön bak dünyaya
herkes gitmişse , sakince arkana dön bir bak
dostun kalmis mi , askin solmuş mu
dön bak dünyaya
bir sonbahar kadar yalnız , bir kış kadar savunmasız
ya da ilk baharsan , yolun basındaysan
asla vazgeçme , kalkip da pencerenden bir bak günes açmis mı, yagmur düsmüs mü
dön bak dünyaya


teşekkür ederim bloğuma gelmişsin.
bende geldim gördüm çok beğendim ellerine sağlık.

Ñé×ëÑ®§ dedi ki...

uppp uzun bi cevaplar yazdım size bağlantım kopmuş yayınla dedim hepsi gitti...

@Serra
özetle: kötü biten ilişkilerimi inceleyip. Kendime büyük pay çıkarınca.. Asla mutlu-uzun sürecek bir ilişkimin olamayacağını düşündüğüm için umutsuzluktan bu yazıyı yazdım. Eh yaş ta kemale erdi.
Yaş işler yani:=)

@Arolium
Özetle: Gülme halime ama bana bir gül gerek.. Yalnızca "Güllerin peşinden koşarken çok kır çiçeği ezdim" kır çiçeklerinle uyumlu olucak bir gül gerek vb arabesk uzun bi cevaptı..

@Okan
Direk felsefeden girmiştim sana olan yorumumda..
özetle: Bencede yalnızlık anlayışı kişiye göre değişir ancak yalnız dediğimiz tüm olgular sadece beynimizin ürettiği kuruntulardır. Zaten eskiler dediği gibi "yalnızlık sadece Allah'a mahsustur" Bizde yaratıcımıza özenip kuruntular icat ediyoruz..

@Optio
Yine uzun bir yorum..
Özetle: Bazen yalnız olmayı bende seviyorum mesela sıcak kahve içerken muhabbet kaldırmıyorum ancak soğuk kahve (frape) yi de yalnız içemiyorum...Ne hikmetse dostlarım sıcak kahveme bayılıyorlar..
Yalnızlık ii bişi değil bence..

@Mevudugaga
Bi sana yorum yazmamıştım o boşa giden uzun 'cevaplarda'.. Zaten senin yorumun yoktu henüz o yüzden şanslısın belki:=) taze taze yorum yazıcam sana. Yalnız bağlantım yine gitmiş ancak bu sefer gafil değilim:=)

Bu şarkıyı bende çok seviyorum.. Yalnızlık çeken birine yollamıştım o da çok sevmişti. Pinhaniyi severek dinledim hep..

Senin yazılarını sevdim, hemen nedenini söyliim: Yazıların sade ve içten.. Eminim her birimiz benzer sorunlar yaşıyoruz, benzer mutluluklar, benzer sorular 3 aşağı beş yukarı aynı nesildeniz belki bu yüzden ancak yazıyoruz ya süslüyoruz çoğu zaman bazen kelimelerin arasına gizliyoruz asıl sözlerimizi. Bazende mesaj kaygısı taşıyoruz görev edinip.. Kısacası bir çoğumuz sadelikten uzaklaşıyoruz..
Oysa arkadaşlıklar kuruyoruz buradan ve eminim birçoğumuz merak ediyoruz buradaki arkadaşlarımızın ruh halini, uğraşlarını.. Yardım etmek istiyoruz çoğunlukla veya 'yanında olmak' yalnızlığında. Ancak anlamıyoruz birbirimizi sadelikten uzaklaştıkça.. İçten olsa da yazılarımız sade olmadıkça anlatamıyoruz..

Neyse güzel bir blog herkeze tavsiye ederim.. Optio nun yazıları da sade ve içten.. Optio yu da sana tavsiye ederim:=)